Supid

Punase läätse supp köögiviljadega

Keskmine hinne: 4.19 Allikas: Pereköök
Läätsed on toitvad ja kasulikud. Kuna need küpsevad kiiresti, ei võta kosutava ja maitsva läätsesupi valmistamine ka kaua aega.
Kogus: 4 portsjonit
Haki sibul ja küüslauk võimalikult peeneks. Lõika kartulid, tomatid ja paprika kuubikuteks. Pane puljong potti keema, lisa loorber ja läätsed. Kuumuta pannil või, prae küüslauk ja sibul klaasjaks ning kalla leeme hulka. Lisa ka ülejäänud köögiviljad. Keeda vaiksel tulel 20 minutit, maitsesta soola ja pipraga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Angela 29.mai 2010 22:07
Eriti lihtne ja maitsev supp kiireks õhtusöögiks. Mina kasutasin paprika asemel porgandeid ja isegi 2-aastane laps sõi meeleldi.
täistera 27.nov 2008 16:20
Esialgu ehmatas vähene maitse, siis aga hakkas meeldima. Hea neutraalne supp, kui mitu päeva maitsekaid toite söödud, on see just õige vaheldus.
1