Supid

Hapukapsaborš viineritega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Viineritega hapukapsaborš valmib märksa lihtsamalt ja kiiremini kui klassikaline boršisupp.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika porgandid ja peedid ribadeks (või riivi). Kuumuta potis õli ning prae selles tükeldatud sibulat ja porrut. Lisa vesi, peet, porgand ja hapukapsas, lase kuumeneda. Seejärel lisa puljongikuubikud, tomatipüree ja maitseained (v.a tüümian) ning hauta 10 minutit. Kalla potti tükeldatud kartulid ja hauta 15 minutit. Viimaks lisa viilutatud viinerid. Maitsesta supp tüümianiga ning lase veel korraks keema tõusta.
Serveeri hapukoorega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kats 02.okt 2012 16:58
Minu supp tuli metsikult hea:)
ours 04.märts 2012 21:08
ideaalne peojärgne supp! ;) kasutasin ära järgi jäänud hapukapsa lihaga ja keedukartulid keedupeet, porgand, sibul ja tulemus on super ! kôik muu retseptis jätsin välja, aga tôesti maitsev, isegi maitseaineid ei lisanud, kuna kapsas ja liha olid juba maitsestatud :A
... 21.veeb 2012 19:47
Hapukapsas keeb ju kaua? Kuidas on võimalik supp valmistada 20-40 min?
Kertu Kaljuveer 18.dets 2011 20:02
Hea supp. Natuke muutsin ka. Viinerid asendasin veiselihaga ja marineeritud peedi värske peediga. Asjad lisasin potti nii, et hapukapsas läks viimasena. Keetsin ka kauem kui retseptis öeldud. Ja 4 inimese portsust jätkub minu arvates ka vähemalt kaheksale.
töllmokk 13.dets 2011 18:06
Kas hapukapsa võtsite "purgist" so. konservi?
siirikirikal 17.veeb 2011 16:19
Jah, õige jutt. Selle retsepti töökirjelduses on tõesti kirjas, et kartulid lisatakse peale hapukapsast. Kartulid jäävad happelises keskkonnas aga tõepoolest rõhked. Üks variant on kartulid eraldi keeta ja siis viimasena supile lisada.
ikka 123 17.veeb 2011 16:13
Ma ei tea, kas see on nyyd minu probleem, aga iga kord kui seda suppi teen, siis jäävad kartulid rõhked. Ei tee suuri tykke, just väiksed kuubikud ja panen ka potti varem, kui retseptis kirjas ..ja olen keetnud kauem, mis konks seal on? Järgmine päev soojendades on kartul normaalne.
XD !! 18.jaan 2011 15:30
kõva portsjon jagub tõesti 8-le inimesele, aga muidu hea supp panin omalt poolt sisse ka t?illit :)
Köögikata 09.jaan 2011 15:35
Mina tegin Salvesti marineeritud peediga ning kallasin supi sisse ka peedi vedeliku. Superhea maitse andis. Viinereid panin 1/3 retseptikogusest, juurde veel sinki ja ka eelmise päeva ahjukana jäägid. Praadisin veel lihakraami enne pannil ära ka veidike. Ülihea tuli:)
Toomas 18.dets 2010 19:09
Viineritest! Marko abikaasaga nõus, tegin seljankat ja lõikusin sisse neidsamu, mida siin soovitatakse - seljanka suurepärane, aga vedela konsistentsiga viinerid tuli välja noppida, ikkagi tärklis ja soja supi sisse ei kõlba, hea, et muid natur. lihaolluseid ka oli.
Marko 03.dets 2010 21:31
Kõik soovitatud bor?id on suurepärased. Viinerite lisamine on küsitav, vähemalt minu abikaasa on nende vastu. Sellepärast olen praadinud supisse jahimehevorstikeste viilusid. Pakutud retseptid on koguseliselt liialdatud, jätkub tõesti kuni 8 sööjale. Peet tuleks siiski minu arvates riivida toorelt ja enne supisse lisamist 15 minutit õliga praadida.
arxitibi 19.nov 2010 16:31
Tegin arvestusega 4-le, aga tundub, et siit jagub 6-le või isegi 8-le. Aga väga hea supp!
Mufalda 25.aug 2010 16:26
Tegin ka keedetud peediga, väga hea supp ja suht lihtne teha, sellest kogusest sain ma umbes 6 portsu.
ikka123 18.märts 2010 15:57
Väga maitsev, vähemalt minu 1. bor?i kohta. 4 inimese kogus on mõeldud pigem 6-le inimesele. Meie pere sõi seda suppi 2 päeva ja siis jäi ka veel tilgake poti põhja.
Annika 18.veeb 2010 13:07
mmm maitsev ja väga häää, armastan seda suppi!
köögi-krissu 30.sept 2009 21:09
Väga maitsev ja kiirelt valmiv argiõhtu bor? - nädala sees ju pole aega puljongi keetmise ning toore peedi hautamisega mässata :)
Hanna 05.aug 2009 10:42
Mina tegin keedetud peediga seda suppi:) Lisasin ka tomatipastat. Kokkuvõttes väga hea supp:Y
svenartur 11.nov 2008 12:00
Kiiremini saab, kui kasutada keedupeeti.
1