Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Köögiviljapüreesupp tofuga

Supid

Köögiviljapüreesupp tofuga

Maire Suitsu 100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Lihavaba sojatoit

kuni 20 min

Retsept
portsjonile
2 sl Õli
1 sl Vesi
2 küünt Küüslauk
1 vars Varsseller
4 tk Tomat
1 tk Punane paprika
5 dl Kuum vesi
1 kuubik Puljongimaitseaine köögiviljadega
3 tilka Tabasco
2 sl Sidrunimahl
Sool
Suhkur
1 tops (200g) Tofukuubikud Prantsuse marinaadis
Lõika puhastatud köögivili tükikesteks ja kuumuta pidevalt segades õli ja vee segus 5 minutit. Lisa kuum vesi ja leemkuubik ning hauta köögiviljad pehmeks. Kuumuta samal ajal tofukuubikuid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil 225° juures 4–5 minutit. Töötle köögiviljad sauseguriga otse keedunõus püreeks ja viimistle maitse. Jaga supp taldrikutesse ja tõsta iga portsjoni keskele kuhjake tofukuubikuid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke