Supid

Lillkapsa püreesupp külmsuitsu lõhefileega

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maitsenaudingud Autor: Heimar Kuuskler
Kokasaate "Maitsenaudingud" retsept 27.03.2008
Kogus: 1 portsjon
Aseta keevasse kergelt soolaga maitsestatud vette lillkapsa õisikud, keeda ca 5-8 minutit, seni kuni õisikud on muutunud pehmeks (kontrolli noa otsaga). Seejärel tõsta vahukulbiga õisikud blenderisse, lisa veidi keeduvett ja alusta püreestamist. Lisa järk-järgult keeduvett, seni kuni supi paksus on paras. Maitsesta supp mascarpone toorjuustu, Maldon helbesoola ja värskelt jahvatatud musta terapipraga. Serveeri supp tükeldatud külmsuitsu lõhefilee, värske murulaugu ja eelnevalt kergelt röstitud seesamiseemnetega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jaana 03.nov 2010 12:07
Tegin. Üllatavalt lihtne ja maitses suurepäraselt!
Kristin 09.dets 2008 08:30
Suurepärane supp nii maitselt kui valmistamise lihtsuselt ning kiiruselt. Soovitan soojalt!
1