Supid

Spinatipüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Oma Maitse Autor: Angeelika Kang
Spinat on üks esimesi kevadisi köögivilju. Serveeri keedetud vuti- või kanamunadega ja tüümianiga.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
Sulata kastrulis või ning pane sinna hakitud küüslauguküüned ja sibul. Prae veidi ja lisa spinatilehed ning kooritud ja tükeldatud kartulid. Kuumuta paar minutit ja vala juurde puljong. Kata kaanega ja keeda, kuni kartulid on pehmed. Lisa toorjuust ning püreesta segu sauseguriga. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri keedetud vuti- või kanamunadega ja tüümianiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Yamir 17.veeb 2014 03:17
Hey, good to find soneome who agrees with me. GMTA.
Kati 11.okt 2012 22:37
Ei meeldinud. Lapsed ei söönud üldse kohe, kuigi sarnane supp lasteaias väga maitses.
Merje Maripuu 20.okt 2010 21:04
selle retsepti järgi oli tehtud suur supp ja ei jäinud rahule maitsega, kui vahetasin toorjuustu kodujuustu vastu. Teine kord teen, et pole vaja toorjuustut.
arxitibi 24.aug 2010 19:39
Tegin ka kahese portsu ja välja tuli umbes ühele. Päris jube.
mitte kokk 15.juuni 2010 21:39
Täna tegin portsu kahele. Panin nii toorjuustu kui vett nats vähem (juustu ca kolmandiku võrra vähem ja puljongit samuti törts vähem). Hea tuli. Soola pipart ei pannud üldse... hea mahe maitse jäi.
1