Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Külm paprika-tomatisupp

Supid

Külm paprika-tomatisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Jaan Heinmaa
Külm paprika-tomatisupp maitseb hästi palaval suvepäeval valmistatuna küpsetest eestimaistest tomatitest. Kõrvale sobivad ahjus krõbedaks röstitud saiad.
Retsept
portsjonile
1 kg Küpsed tomatid
1 tk Punane paprika
1 tk Köögiviljapuljongi kuubik
4 dl Vesi
2 küünt Küüslauk
1 tk Pikk kurk
1 dl Riivsai
3 dl tomatipüree
2 sl Palsamiäädikas
2 sl Oliiviõli
Sool
Suhkur
Must pipar
Hakitud petersellilehed
Jääkuubikud
Lahusta puljongikuubik keevas vees ning lase jahtuda. Puhasta köögiviljad ja
lõika väiksemateks tükkideks. Lisa neile ülejäänud supiained, v.a jääkuubikud ja puljong, ning püreesta. Seejärel kalla juurde puljong ja maitsesta lõplikult. Serveerimisel pane igasse taldrikusse jääkuubikuid.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Metsaste maitsetega lambakarree

Jõulud ja uusaasta
Metsaste maitsetega lambakarree