Supid

Kuldne kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Värvikas ja maitseküllane kalasupp, mis sobib ehtima igat pidu- ja argipäevalauda. Et värsket tursafileed ei ole alati saada, võib selle asendada heigi või mõne teise valge kala fileega. Sel moel saab alati erineva kalasupi
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta potis õli, millesse pane hakitud küüslauk, sibul ja apteegitill ning kuubikuteks lõigatud kartul ja rullkõrvits. Kuumuta aedvilju õlis mõni minut, lisa puljong ja keeda umbes 10 minutit. Lisa kalafileekuubikud ja tükeldatud tomatid. Maitsesta safraniga.
Enne serveerimist puista peale hakitud maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa