Supid

Kanafilee-juustusupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Parim maitse Autor: Rain Käärst
Lihtsalt valmiv ja huvitava maitsega
Kogus: 1 portsjon
Lõika kanafileest peenikesed viilud. Lõika köögivili ja puuvili peenikesteks ribadeks. Kuumuta potis veidi õli, prae kergelt küüslauk ja kanafilee. Lisa juustu dipikastmesegu ja jahu. Passeeri ning lisa kõik köögiviljad. Vala peale piim ning lase keema tõusta. Võta pott tulelt, maitsesta soola ja pipraga ning lisa hakitud ürdid.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
gretekopso 19.märts 2012 18:07
Liialt kunstliku maitse ja värviga supp. Kindlasti mitte üks parimaid.
mariseke 17 24.apr 2011 15:30
väga, väga maitsev supp! Lemmik!
mariseke 17 22.apr 2011 18:10
Väga hea supp, teen seda edaspidi ka. Lisasin veel riivitud maasdammeri juustu ka supi sisse.
anx 19.nov 2010 15:24
Passeerimine peaks olema..jahu segamine ja praadimine koos kanaga näiteks..ning dipi valad pulbrina piimapeale:D
naine 11.nov 2010 15:51
kas tuleks siis see dipikastme sedu eelnevalt valmis teha ?
kaisu060 28.okt 2010 18:45
Kas dipikastme segu tuleks eelnevalt valmis teha nii nagu pakendil juhendatakse ?
Mimm 27.okt 2010 18:05
Ülimaitsev supp ja õun sobis sellesse suurepäraselt! Nii hea maitsega suppi polegi vist veel varem saanud.
margariiitah 17.sept 2010 20:11
super hea supp, mulle just õun väga meeldis. suppi saab rohkema jahuga paksemaks teha, mõtlesin isegi, et kui pisut mannat panna?
Ingrid 30.aug 2010 19:45
Õuna ma sisse ei pannud, jahu panin ühe sl asemel kolm, kanafileed rohkem, kuid ikka jäi minu jaoks natuke liiga vedelaks. Supi kõrvale sobis ideaalselt rösteris krõbedaks lastud ciabatta viiluke. Järgmine kord lisan emmentali (või mõnda muud tugeva maitsega) juustu. Ootasin mõnusat, suhteliselt kreemist ja paksu juustusuppi kuid sain väga vedela, kollase piimasupi.
Gleissy 19.apr 2010 20:22
Jube asi! :S kas kedagi tõesti ei häirinud siin supis õun???:O keedetud õun piimajuustusupi sees ulpimas? Väkk! Ime et retseptis veel kaalikat lisada ei palutud. Muidu kõik ülejäänud oli väga maitsev, aga vabandage väga, see õun ajas mind küll oksele. Nokkisin ükshaaval kähku kõik õunatükid supist välja ja panin 4 kartulit asemele. Hoopis teine asi ja nii kõlbas isegi süüa:P
gaili 28.märts 2010 15:34
Elukaaslane ütles, et rohkem pole vaja seda suppi teha. Vend aga nõuab, et uuesti teeksin. Ise arvan, et täitsa söödav, aga rohkem vist ei mässaks tõesti. Nina tegi lahti jah :)
arxitibi 24.märts 2010 21:30
Hmm..no oli vürtsikas, oli huvitav, aga kas ma veel teeksin...kahtlane.
Kissu 11.märts 2010 23:37
Hästi maitsev supp! :)
Andrea29 08.märts 2010 14:50
On see midagi püree taolist? Sel juhul peaks seda massi saumiksriga mikserdama või kuidas tegemine käib? :R
keit 02.märts 2010 20:31
väga mõnus, kuna oleme haiged, lisasime rohkem küüslauku ja veidi pipart - teeb nina lahti küll :) ja lihtne teha ka..
Triin 02.märts 2010 18:38
Vabandust, kui see on võhiklik küsimus, aga mis täpselt see passeerimine on? Läbi kuumutamine või läbi sõela surumine?
Evvv 02.märts 2010 12:37
Lihtsalt suurepärane :D Usun, et sellest saab ka minu üks lemmisuppe :D:D
Heidyz 02.märts 2010 12:37
Väga hea oli, isegi mees sõi ja küsis veel juurde ka. Mõnusalt kreemine ja parajalt vürtsikas. Teen kindlasti veel.
naminami 18.jaan 2010 20:53
See oli tõeline maitseelamus. Hea vaheldus vanaemadeaegsetele suppidele. Lisana võin öelda, et panin kanafileed isegi kolm tükki ja poleks ka neljas tükk liiast olnud. Minu perele maitses VÄGA! :P
krisx 07.jaan 2010 15:26
Väga väga hea, üks mu lemmikusuppidest! :Y
jacko 26.okt 2009 16:44
mõnus koorene, samas vürtsikas supp. Hästi toitev, tegi kõhu ruttu täis.:)
jaanika 25.mai 2009 18:32
väga väga huvitav. Tõeline maitseelamus.
jaanika 25.mai 2009 17:30
Ma hakkan kohe seda suppi tegema, olen niiii ootusärevil, annan teada, kui valmis on;)
1