Supid

Tom Yum

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terevisioon
hapukas-vürtsikas sidrunheina-seafileesupp
Kogus: 1 portsjon
Lase vesi potis keema ja lisa hakitud sidruniputk, laimilehed, ingveriviilud, kalakaste ja Hoi Sin kaste. Keeda 3 minutit ja lisa seafileeribad, sibul ja ribadeks lõigatud austerservik. Keeda 7 minutit ja lisa tomat ning hakitud tšillipipar. Maitsesta laimimahlaga ja vajadusel lisa kalakastet (soolasuse jaoks) või peensoola. Serveeri supp koos keedetud riisiga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
triin 01.apr 2012 15:58
Tais tehakse Tom Yum'i suppi erinevast lihast, seda võib teha nii kalaga (Tom Yum Pla), krevetiidega (Tom Yum Goong), kanaga ( Tom Yum Kai), sealihaga (Yom Yum Moo) jne, aga Hoisin kastet selle supi sees kindlasti ei käi. Ka on puudu kalganijuur, mis on üks väga oluline koostisosa.
karin 20.jaan 2011 16:59
tehakse ka lihaga!
Lena 14.märts 2010 04:36
see retsept ei ole õige! mis mõttes, tom yumis käib kala ja krevett, äärmsel juhul - kana.
triin 11.jaan 2010 09:45
hoisin kaste ja tom yum on ikka üksteisest sama kaugel kui karri ja mannapuder! Hoisin kuulub puhtalt hiina kööki, tom yum on väga spetsiifiline tai supp. õudne mis asju omavahel kokku pannakse!
1