Supid

Pastinaagi-sellerisupp praetud seentega

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Anni Arro
Sellel supil on sügise maitse. Kas teadsite, et kunagi ammu päästis pastinaak Eesti näljasurmast? Kui maad tabas kartuliikaldus, pidas pastinaak vastu.
Kogus: 4 portsjonit
Prae hakitud sibul, pastinaak ja sellerivarred võis. Lisa puljong ja tükeldatud õunad ning keeda, kuni pastinaak on peaaegu pehme. Lisa vahukoor ja keeda veel 5–10 minutit, kuni kõik köögiviljad on pehmed. Lase kõik sauseguriga sodiks ja aseta pott pliidile sooja tagasi. Niikaua prae sibul ja seened võis pruuniks. Maitsesta soola ja pipraga.
Serveeri kausitäis suppi praetud seente, maitserohelise ja paari tilga oliiviõliga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 15.nov 2010 17:29
see on kõige parem supp, mida ma olen saanud! väga huvitavad maitsed koos.
1