Supid

Sepamaa okroška

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Anni Arro
Jahutav, värkendav ja ka pohmelli raviv külmsupp :) Valmistasin suure tünnitäie okroškat sõprade pulmakülalistele hommikusöögiks. Pole eales nii palju tänulikke inimesi näinud…
Kogus: 4 portsjonit
Koori kurgid. Tükelda redised, kurgid, kartulid ja munad ning pane suurde potti. Lisa herned ja kapparid. Maitsesta soola ja pipraga. Lisa veiniäädikas ja oliiviõli. Sega ja lase pool tundi külmas tõmmata. Siis lisa hakitud murulauk, petersell, till ja koriander. Sega hulka keefir ja lase veel 10 minutit tõmmata. Serveeri külmalt. Kaunista hakitud maitserohelise ja muu käepärasega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Zoja Palu 07.aug 2012 14:24
Lisan okro?kale veel suitsulia mis on tehtud suitsusaunas-
võrratu!
inna 29.nov 2010 11:56
lemmik supp eriti suvel,nämma!
Tiina 19.juuli 2009 12:11
Keefirisupp aedviljade- ja krõbeda peekoniga. http://www.toiduta-
re.ee/retsept.php?i-
d=7372 üks
variant siinsamas lehel.
Tiina 19.juuli 2009 12:04
Kaljasupp ehk okroska. Kalja ostsin turult, sellise spetsiaalse okro?ka kalja, hapuka ja panin külma. Meie omad liiga magusad. Taine sink ja kanarulaad kuubikuteks, 350 gr. kolm kurki koorida ja kuubikuteks neli keskmist keedukartulit kuubikuteks rohe-
list sibulat ohtrasti, tilli ja peterselli kõik kaussi segamini Teise kaussi 200 gr. hapukoort, supilusikatäis sinepit, soola ja suhkrut ja neli keedumuna kuubikuteks. Ja nüüd viis, kuus lusikatäit esimesest kausist, neli lusikatäit teisest kausist ja külm kihisev kali peale, segada segi ja koorikleiba kõrvale. Nämma.
Marta 04.juuni 2009 16:41
Tehakse ka kaljast, oleneb minu arust, mis ja kus maal tehakse :) Keefiriga igal juhul parem minu arvates
kant 04.juuni 2009 13:04
kas okro?ka mitte kaljast polnd, siin siis tegemist lihtsalt külm-keefiri supiga???
Marta 02.juuni 2009 21:00
Ostsin täna turult koostisosad ja tuli mõnusalt värske okro?ka. Äärmiselt lihtne teha, võimatu midagi untsu keerata :)
1