Supid

Tomati-kitsejuustu püreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Tomatihooajal valmista see supp kindlasti värsketest tomatitest, mida tuleb aga koorida. Muul ajal sobib suurepäraselt kooritud ploomtomatite konserv. Kasuta ilma koorikuta pehmema konsistentsiga kitsejuustu või toorjuustu.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta potis õli. Lisa hakitud sibul ja kuumuta mõni minut. Lisa ploomtomatid koos mahlaga, puljong, tomatipasta, sool ja suhkur. Keeda 15 minutit. Lisa kitsejuust ja püreeri supp sauseguriga. Maitsesta musta pipra ja hakitud tüümianiga
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Jana 11.okt 2013 19:19
Jube maitsev on, tuli täpselt selline nagu ma lootsin :) panin kitsejuustu rohkem ka :P sain kunagi sellist suppi Musi restoranis ja jäi meeldima :D hea, lihtne ja toitev ka :P
Mäu 20.aug 2012 22:34
Värsked tomatid võib koorimata ka jätta, saumikseriga saab ikkagi jagu. Kitsejuustuga pole proovinud, riivisin hoopis parmesani kausi põhja. Lisasin paprika ka ja andis hea maitselisa, võib lisada ka brokolit. Variante on mitmeid.
Krissu148 10.okt 2011 23:02
Need kellele kitsejuust ei maitse siis ärge lisage seda supi sisse. Muidu hea supp aga kitsejuust rikkus maitse ära.
Maria 15.mai 2011 19:59
Mulle tundub, et 800 grammi on vist parem, sest oleksin rohkem tomatimaitset tahtnud tunda. Aga muus osas ÜLIÜLIÜLIMALT hea supp : )
blondiina1 26.veeb 2011 12:51
Tegin seda suppi nii, et lisasin kitsejuustu kuubikud serveerimisel. Hea! (eesti kitsejuust küüslauguga)
Kristiine 17.aug 2010 17:39
Väga hea supp. Mõnusalt värske. Soovitan soojalt.
arxitibi 09.juuni 2010 20:21
Super supp!
maria 26.apr 2010 14:36
kas keegi on teinud seda suppi? kui suur purk? kas 400 või 800 gr?
1