Supid

Seeneseljanka

Keskmine hinne: 3.41 Allikas: ajakiri Naised Autor: Angelica Udeküll
Kasuta supis kupatatud metsaseeni, need on tugevama maitsega.
Kogus: 4 portsjonit
1.  Haki sibul ja küüslauk ning lõika ülejäänud köögiviljad ribadeks.
2.  Kuumuta potipõhjas õli, lisa sibul ja küüslauk ning hauta klaasjaks.
3.  Lisa potti porgand, seened ja paprika. Kuumuta läbi.
4.  Lisa kooritud ja hakitud tomat, keev vesi ja maitseained. Pigista juurde ka sidrunimahl.
5.  Hauta veel mõni minut.
6.  Serveeri hapukoore ja peterselliga.
# Tomati koorimine läheb lihtsamalt, kui teed tomati tippu sisselõike, asetad tomati korraks keevasse vette, kuni koor lööb lahti ja seejärel jääkülma vette.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 26.okt 2011 19:19
Sügisene dieedisupp, mida saab täitsa isukalt süüa.
mtve 29.dets 2010 20:04
Olen teinud seda juba teist aastat jutti just sügisel- võrratu supp! Söövad ja kiidavad need ka kes muidu suppe ei armasta:)
1