Supid

Läänemere kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Heivi Peterson
Selle supi keetmiseks kulub kõigest 25 minutit ja ettevalmistusaegki pole pikk. Erilise värskuse annavad supile rohelised herned ning vürtsikuse küüslauk ja veiniäädikas.
Kogus: 4 portsjonit
Valmista kahest kalapuljongikuubikust ja 1 liitrist veest kalapuljong või kasuta keedetud kalapuljongit. Koori kartul ja porgand, lõika seibideks. Lisa puljongile kõigepealt porgand ja kui porgand on poolpehme, siis ka kartul. Puhasta küüslauguküüned, purusta ja lisa supile. Haki sibulapealsed. Maitsesta supp
valgeveiniäädika ja soolaga. Lisa tükeldatud kalafilee, külmutatud herned ja sibulapealsed. Lase supp veel kord keema. Puista peale maitserohelist.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ksjusha 20.okt 2011 13:37
Nii hea oli, tegin lõhega ning piirdusin 2tl v.v. äädikaga. Kalapuljongit polnud üldse, kasutasin Vegetat ning lisasin Santa Maria kalamaitseainet.
mimmukenene 03.veeb 2011 12:38
pangaasiusel tuleb kõhuäär enne ära lõigata :) siis ei teki sellist muda ja hallituse maitset
Elis 02.nov 2010 15:02
Super supp. Teen seda oma lõputöö kaa, kuid kasutan rohelise sibula asemel valget mugulsibulat ja rohelisega kaunista. Super maitsev on. Kuid ei soovita kasutadapagasuise filee, sest siis tekkib natuke muda maitse ja lõhn on kohtuav, hõbeheik on super!
Andri 07.apr 2009 20:14
Ahjaa keedetud muna tükeldasin ka enne sööma hakkamist h.koore peale :P
Andri 07.apr 2009 20:13
:) :) :)
Andri 07.apr 2009 20:12
Mina jätsin veiniäädika ära ja panin 1kollase ja 1 punase paprika juurde sõin hapukoorega ja lisasin peterselli tilli ja rohelist sibulat - väga maitsev supp(Y)
Atsinna 19.dets 2008 19:46
Väga hea supp sai. Kusjuures esimest korda panin kalasupile küüslauku ja hernest ja sobis täiesti. Aineid panin silma järgi tegelikult, ei mõõtnud ega kaalunud. Kala keedan tavaliselt ära ja sellest tulebki puljong ning kuubikut enam ei lisa.
maverik 09.dets 2008 01:41
küüslaauk kalasupile vast töesti ei sobi nii hästi ning äädikat (kui üldse) lisaksin ma pigem porgandi röstimisel, et selle liiga vänge hape jöuaks porgandisse redutseeruda
täistera 05.dets 2008 00:28
Maitsev. Küüslauku enam ei paneks ja kala paneks rohkem.
1