Supid

Kõrvitsa-kartulisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Pille Enden
Meeldivalt vürtsika ja tummise supi võid valmistada nii kõrvitsast kui rullkõrvitsast.
Kogus: 4 portsjonit
Tükelda peekon, pruunista pannil ja tõsta kõrvale. Haki sibulad ja kuumuta pannil 2-3 minutit. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud kõrvits ning kuumuta, kuni kõrvits on kergelt pruunistunud. Vala potti ning lisa tükeldatud kartulid, puljong ja tüümianioksad. Keeda umbes 15-20 minutit, kuni kartulid on hästi pehmed. Püreeri ning maitsesta soola, pipra ja Cayenne'i pipraga. Sega hulka koor ja kuumuta keemiseni. Viimistle maitse riivitud muskaatpähkli ja sortsu sidrunimahlaga.
Serveeri peterselli ja krõbeda peekoniga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
arxitibi 18.apr 2014 14:28
Nüüd tegin nii, et kasutasin rullkõrvitsat ja muskaatkõrvitsat. Värv oli meeldiv. Ja kasutasin ka vahukoort- ei oska öelda, mis mõju sellel oli, kas ainult kalorid või tegi see supi veidi kreemjamaks. Cayanne´i pipart läks mul seekord supi sisse nii palju, et supp tuli päris terav.
arxitibi 16.nov 2010 10:55
Tegin rullkõrvitsaga, aga arvan, et tavalise kõrvitsaga tuleks ilusam värv. Aga muidu väga maitsev. Ja vahukoore asemel panin hapukoort.
Hella 02.nov 2010 14:52
super hää sai
Punapipar 31.okt 2010 21:14
Väga maitsev, isegi mu püreesuppe mitte söövale mehel väga meeldis:)
Gerda 28.okt 2010 20:47
Jätsin ära Cayenne´i pipra, lehtpeterselli ja sidrunimahla, kuid siiski väga hea tuli!
poamadu 20.okt 2010 20:45
väga maitsev ja toitev supp
1