Supid

Tortiljasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Traditsioonilise kõik-korraga-potti-supi sõbrale mõjub efektne tortiljasupp tavatuna, sest sellele supile omased komponendid serveeritakse eraldi anumates. Nii jääb sööjale võimalus oma portsjon ise kujundada ja maitsestada.
Valmistusaeg: 20-40 min

30 minutit

Kogus: 4 portsjonit
1. Haki sibul, küüslauguküüned ja seementest puhastatud tšillikaun peeneks ning hauta 2-3 minutit poti põhjas kuumas õlis.
2. Tükelda suvikõrvits ning lsia potti koos purustatud tomatite ja konservmaisiga.
3. Lisa vesi ja puljongipulber ning lase keema tõusta.
4. Maitsesta supp soola, suhkru ja punega ning hauta madalal kuumusel, kui köögiviljad on pehmed.
5. Vahetult enne serveerimist tõsta supile mõned tortiljalaastud.
6. Lisandind (avokaado- ja laimiviilud ning tortiljalaastud) serveeri eraldi kaussides.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Hindaja 06.jaan 2011 11:24
Sutsuke kapsast ja tangu ning ongi tore t?illi-mulgipuder.
1