Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Tortiljasupp

Supid

Tortiljasupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Foto: Rene Riisalu
Traditsioonilise kõik-korraga-potti-supi sõbrale mõjub efektne tortiljasupp tavatuna, sest sellele supile omased komponendid serveeritakse eraldi anumates. Nii jääb sööjale võimalus oma portsjon ise kujundada ja maitsestada.

20-40 min

30 minutit

Retsept
portsjonile
1 purk (ca 340g) konservmais
1 tk suur sibul
4 küüünt küüslauk
1 kaun Tšilli
2 spl õli hautamiseks
2 purki (a umbes 400g) Purustatud tomatid
200 g suvikõrvits
4 dl vesi
1 spl puljongipulber
0.5 tl sool
0.5 tl suhkur
0.5 tl kuivatatud pune
LISANDID
tortiljalaastud
2 tk viilutatud avokaado
1 tk viilutatud laim
1. Haki sibul, küüslauguküüned ja seementest puhastatud tšillikaun peeneks ning hauta 2-3 minutit poti põhjas kuumas õlis.
2. Tükelda suvikõrvits ning lsia potti koos purustatud tomatite ja konservmaisiga.
3. Lisa vesi ja puljongipulber ning lase keema tõusta.
4. Maitsesta supp soola, suhkru ja punega ning hauta madalal kuumusel, kui köögiviljad on pehmed.
5. Vahetult enne serveerimist tõsta supile mõned tortiljalaastud.
6. Lisandind (avokaado- ja laimiviilud ning tortiljalaastud) serveeri eraldi kaussides.

KOMMENTAARID

Hindaja 06.jaan 2011 11:24
Sutsuke kapsast ja tangu ning ongi tore t?illi-mulgipuder.
1
Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes