Supid

Lihtne räimeseljanka

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Valmis seljankapõhja kasutades valmib kiiresti maitsev supp argiõhtuks. Kasuta kindlasti porgandimahla – see annab supile kauni oranži värvi.
Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta vee ja porgandimahlaga segatud seljankapõhja mõned minutid. Lisa tükeldatud räimefileed ja sulatatud juust ning keeda 5 minutit. Lisa keedetud ja tükeldatud kartulid ning keeda veel 5 minutit. Serveerimisel tõsta igale portsjonile värsket hakitud basiilikut. Kõrvale paku rukkileiba.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ruth 22.dets 2012 17:35
kasutasin suitsuräime- väga hea sai
arxitibi 09.jaan 2011 16:04
Fantastiline!
P2tukas 10.dets 2010 13:01
Proovitud. Väga maitsev ja kiiresti valmiv roog! Kasutasin Rimi seljankapõhja (meeldis, et see on ilma lihata) ja lisasin 300 g räimefileed. Juustudest kasutasin Farmi toorjuustu Originaal. Räimel lasin rahulikult 10 minutit keeda. Maitse on suurepärane! Soovitan!
totu 03.nov 2010 21:39
Hakkabki mõistlik pilt kokku saama. Tegelikult kala küpseb juba alla 100 kraadi juures. Aga jäägu alles ka 10 minutine keetmine, ju on seda aastaid vanaemade poolt tehtud ja tänulikult tarbitud. Täna näiteks kuumutasin peale tööd 0,5 l piimas kaks lõhelõiku, ei lasknud keema tõusta. Kiirtoit, aga nämmi, kõrvale tahket, mida käepärast on ja joo kuuma lõhemaitselist piima peale.
palastella 03.nov 2010 11:24
Loomulikult ei pea räimesid keetma nii,et lagunenud,vaid ikka lõpus panema,kuid supp võiks ikka seista enne serveerimist pool tunnikest vähemalt.Siis maitsed ühinevadki
totu 01.nov 2010 23:08
Selge pilt, ei hakka maitse üle vaidlema - kellele õrna räime maitse, kellele ühildunud maitsed, rahu köögis
Hindaja 01.nov 2010 17:37
Totu: keeda ikka veidike, et maitsed ühilduksid. No sa ju võid ka seljanka valmis keeta ja siis räimed kõige lõpuks sisse visata, kui sa ei soovi 10 min keeta. :)
totu 30.okt 2010 14:35
raske aru saada, miks peab räimefileed kokku 10 minutit keetma...
1