Supid

Porgandipüreesupp juustuste saiakuubikutega

Keskmine hinne: 4.25 Allikas: 100 rooga
Lihtne porgandisupp saab põnevat lisamaitset jupikesest värskest ingverist ja kookospiimast.
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja tükelda kartulid, porgandid, küüslauk ja ingver. Puhasta ja viiluta porru. Pane tükeldatud köögiviljad koos veega keema ja keeda umbes 20 minutit, kuni köögivilja on pehmed. Püreeri supp saumikseriga ja lisa kookospiim, maitseained ning kuumuta keemiseni.
Serveeri juustuste saiakuubikute ja värske maitserohelisega.
2. Saiakuubikute tegemiseks lõika saiaviiludel ääred ära ja tükelda need väikesteks kuubikuteks. Kuumuta pannil võist ja õlist segu ja küpseta saiakuubikud kuldpruuniks. Sega veel soojad saiakuubikud riivjuustuga ja soovi korral paprikapulbriga.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Nimi 20.aug 2012 11:18
Super Hüper hea!:D
angie 25.jaan 2012 14:31
väga hea
Cambell 16.okt 2011 18:53
Super hea, panin 1 cm ingverit ja pärast võtsin välja, ei jätnud püreesse, ehk oleks muidu liiga terav tulnud ja lapsed ei oleks söönud, aga nüüd imehea õrn maitse supis! Ja safranit 3 niidikest lisasin, keele viib alla - ingveri, karri ja safrani segu.. 5
anon 10.juuni 2011 21:26
See on väga hea. Mõnus fusion aasiast/kohalikust. Ma ise muidugi t?illisõbrana panin musta pipra asemel paar kauna t?illit. Ja mul hoopis ilusam tuli kui pildil.
keiukeiukeiu 15.mai 2011 17:45
Väga mõnus püreesupp! Minu arvates polnud liialt vürtsikas ka, aga eks see ole maitse asi:)
triini13 09.dets 2010 08:08
Liiga vürtsikas..
1