Supid

Odrakruubiborš

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Maitsev supp, mida on perele lihtne valmistada ka kiirel argiõhtul.
Kogus: 1 portsjon
Pane odrakruubid vähemalt 20 minutiks külma vette likku.Tükelda kooritud sibulad, porgandid ja kapsas. Hauta köögivilju poti põhjas kuumas õlis, kuni need muutuvad pehmemaks. Lisa vesi, vürtspipar ja odrakruubid ning keeda madalal kuumusel 30 minutit. Samal ajal puhasta ja viiluta porru ja varsseller, tükelda marineeritud peedid purusta küüslauguküüne. Lisa supile ja keeda veel 10 minutit. Nüüd lisa herned, lase supp veel korra keema tõusta ning maitsesta soola ja ürtidega.
Serveerimisel tõsta igale portsjonile supilusikatäis hapukoort ja jahvata peale musta pipart. Maitseb hästi koos tumeda leivaga!
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Sibajalg 28.okt 2010 18:09
Sibajalg Õli ikka 5 spl. Tõotab tulla maitsev supp---proovin järele.
eva 25.okt 2010 23:52
õli 5 dl ?????
1