Uudiskiri Instagram Facebook
 
Supid

Lambalihaga kruubisupp

Supid

Lambalihaga kruubisupp

100 rooga
PrindiSoovita sõbrale
Tummine supp liha ja kruupidega turgutab külmal ajal tõhusalt.
üle 60 min

1 tund 15 minutit

Retsept
portsjonile
1 spl Oliiviõli
350 g pehme lambaliha
1 tk sibul
600 g juurviljad (kartul, pastinaak, kaalikas)
2 tl Worcestershire'i kaste
1.5 l veisepuljong
1 dl spelta- või odrakruubid
1 tk tüümianioks
100 g rohelised oad (külmutatud)
Kuumuta kastruli põhjas õli. Lõika lambaliha väiksesteks kuubikuteks ja pruunista poti põhjas õlis. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud juurviljad ning kuumuta paar minutit. Lisa siis Worcestershire'i kaste, kuum puljong, kruubid ja tüümianioks. Kata pott kaanega ja hauta 40-50 minutit. Kui kõik on pehme, tõsta veerand supist välja ja püreeri. Vala tagasi, lisa tükeldatud rohelised oad ja hauta veel 5-6 minutit.

KOMMENTAARID

Lisa kommentaar

Uued retseptid

Rooskapsad sinepises koorekastmes

Argitoidud
Rooskapsad sinepises koorekastmes