Supid

Lambalihaga kruubisupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga
Tummine supp liha ja kruupidega turgutab külmal ajal tõhusalt.
Valmistusaeg: üle 60 min

1 tund 15 minutit

Kogus: 4 portsjonit
Kuumuta kastruli põhjas õli. Lõika lambaliha väiksesteks kuubikuteks ja pruunista poti põhjas õlis. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud juurviljad ning kuumuta paar minutit. Lisa siis Worcestershire'i kaste, kuum puljong, kruubid ja tüümianioks. Kata pott kaanega ja hauta 40-50 minutit. Kui kõik on pehme, tõsta veerand supist välja ja püreeri. Vala tagasi, lisa tükeldatud rohelised oad ja hauta veel 5-6 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa