Supid  » Kalasupid

Paprikane kalasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Tiina Trolla, Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

400 g kalafileed, nt hõbeheik, koha, haug
3 erivärvilist paprikat
2—3 küüslauguküünt
toiduõli
6 dl piima
2½ dl kohvikoort
1 dl valget veini (või 1 dl vett ja 1 sl sidrunimahla)
2 kala puljongikuubikut
1 tl tüümiani
soola, suhkrut
natuke cayenne`i pipart

Tükelda kalafileed ja paprika. Passeeri (kuumuta kergelt rasvaines) paprika tükke senikaua kuni need muutuvad poolküpseks. Lisa piim, rõõsk koor, vein, puljongikuubikud ja tüümian. Lase segu keema tõusta ning lisa kalatükid. Keeda umbes 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Soovi korral võid serveerides supile riivitud juustu ja värsket tüümiani peale raputada.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa