Supid  » Lihaga supid

Kuldne hapukapsasupp

Keskmine hinne: 4 Allikas: 100 rooga
Hapukapsasupi ebaatraktiivset värvi saab hõlpsalt parendada porgandiga.
Valmistusaeg: üle 60 min
Kogus: 1 portsjon
Mõõda vesi keedupott, pane sinna ka kaheks-kolmeks tükiks lõigatud liha, hapukapsas ja kooritud, poolenisti lõhestatud sibul. Aja supp keema, lisa pudendatud puljongikuubikud ja lase ilma kaaneta tund aega keeda. Võta sibul välja. Lisa peene riiviga riivitud porgand, keeda veel pool tundi. Võta liha välja ja lõika väikesteks tükkideks, pane supi sisse tagasi. Maitsesta lõplikult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Ruudi 04.dets 2011 18:49
Mina teen kruubiga. Peotäis potti ja imehea :). Keetma peab vist tsipa kauem.
anne 25.nov 2011 14:51
Kas hapukapsasupi sisse kruup ei käi? :R
Riina 28.juuli 2009 20:55
Natukene tomatipastat võib ka siise panna...annab hea meki:)
maverik 09.dets 2008 01:25
vist on nämm aga mina olen kuulnud, et ilusa, selge kollaka värvi saab supp ka sellest kui sibul koos koorega sisse panna, porgand iseenesestmöisteta-
valt ning üks niidike safranit :A
1