Supid  » Lihaga supid

Tomatisupp frikadellidega

Keskmine hinne: 3.5
Frikadellidega tomatisupp on mõnusaks vahelduseks tavapärasele heleda puljongiga keedetud supile.
Kogus: 1 portsjon
Puhasta ja viiluta sibulad.
Hauta tükeldatud sibulad võis, lisa purustatud tomatid.
Kuumuta keemiseni.
Lisa keev vesi ning seejärel hauta tasasel tulel.
Koori porgandid ja riivi need jämeda riivi abil ning lisa supile.
Kõige lõpuks lisa frikadellid. Keeda umbes 10 minutit või senikaua kuni frikadellid on supi pinnale tõusnud.
Serveeri hapukoorega.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Mmmerlekas 20.märts 2010 14:25
Täitsa hea, vett panin poole vähem
trinsa 05.nov 2009 15:20
Lisasin ka porgandi pmst kohe peale seda, kui olin tomatid potti pannud. Seejärel vesi peale (ca 1,1 liitrit) ja lasin keeda umbes 5 minutit enne kui frikadellid lisasin. Oma maitse-eelistuste kohaselt kasutasin valget pipart ja lisasin natuke ka muskaatpähklit ja paprikat (mõlemad jahvatatud). Puljongi kuubik läks ka sisse, sest tõesti on muidu hapukas maitse. Lõpptulemus - super! Ja jällegi üks ülimalt kerge vaevaga valmiv toit :-)
Hindaja 02.okt 2009 14:12
täitsa hea
reelika 01.sept 2009 15:18
vett kindlasti niipalju pole vaja panna, porgand tuleks tomati ja sibulaga läbi hautada, jahu võiks isegi nats rohkem panna ja kindasti maitseaineid ka - veidi lurr tuli mudu
Ats 06.aug 2009 19:53
Tegin ka ja peab ütlema,et tuli päris nämma.Ainult vett niipalju ei pannud,Jahu raputasin tomatitele ja siis vee kohe peale ning muidu tegin nii nagu oli kirjas ja ka panin 1,5 tükki kostilja puljongikuubikut
koplime 03.mai 2009 20:53
mmmm nii hea ja maitsev, laste lemmik!:A
kitten 05.märts 2009 13:06
Et siis jahu ei lisanud:H Lõpus viskasin sisse ka kostillja puljongikuubiku, muidu jäi suts lahja. Lõpuks tulu igatahes väha maitsev, kuigu kahjuks liiga suures koguses rohke vee tõttu.Palu 1-2 inimest ikka jõuab ära süüa:(
NurrMarta 04.märts 2009 19:40
Kuna tegemist on konservtomatitega ja ka sibulat hautatakse eelnevalt võis, siis ilmselt ei ole hautamise aeg kuigi pikk. Ehk saabki hakkama selle ajaga, mis kulub porgandite puhastamiseks ja riivimiseks :) Jahu lisaks mina sibulate hautamise lõpus sibulatele, praeks kergelt läbi. Siis lisaks tomati, kuumutaks selle korralikult läbi. Ja seejärel lisaks vett just niipalju kui endale paras tundub :D
kitten 04.märts 2009 19:19
Kaua seda hautama peaks? Millal jahu tuleb lisada? Kas vett liiga palju ei ole? Mull küll selline mõnus tomatine ei tulnud nagu pildil!
catkiisu 17.apr 2007 21:30
tänan retsepti eest, tegin ära, tegelikult tuli välja päris hapu, lisasin ühe köögivilja buljongi kuubikut siis oli hea
maarja84 16.märts 2007 17:35
väga hea!
annette 05 28.mai 2006 16:16
täitsa mönus ja kiire supp,olen ise paaril korra teinud just enda jaöks!
1