Supid  » Lihaga supid

Singi-köögiviljasupp

Keskmine hinne: 3.5 Autor: Naisteleht
Valmistusaeg: 20-40 min
Kogus: 1 portsjon

1,5 l vett
2 keskmise suurusega porgandit
50 g juursellerit (sobib ka varsseller)
150 g kaalikat
3-4 kartulit
300 g keedusinki
1 väiksem porrulauk
4-5 musta terapipart
½ tl soola
natuke suhkrut
1 sl aed-harakputke
2 dl kohvikoort
2.3 sl toiduõli
Serveerimiseks maitserohelist

Puhasta porgandid, juurseller, kaalikas, kartulid ning aseta puhtasse külma vette. Kontrolli, et porrulaugu kihtide vahel poleks mullaosakesi.
Pane vesi keema. Kuni vee keema tõusmiseni ribasta porgand ning passeeri (kerge kuumutamine kuumas rasvas) pannil. Lisa porgand keevasse vette.
Ribasta seller, kartul ja kaalikas. Lõika porrulauk ratasteks ning lisa supile. Maitseks pane must terapipart. Enne supi serveerimist korja terapipar välja. Lase supil madalal temperatuuril haududa kuni köögiviljad pehmenevad.
Lõika sink ribadeks ning kalla supi hulka. Lõpuks lisa kohvikoor. Maitsesta aed-harakputkega. Vajadusel lisa soola. Vähese suhkru lisamine muudab supi maitse
„pehmemaks”.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
toots235 30.mai 2009 22:01
lisasin keedusingi asemel 150g suitsupeekonit ja rõõsa koore asemel toorjuustu küüslauguga kuna vajalikke aineid kodus ei olnud.mees kes köögivilju ei söö kiitis supi väga heaks!
1