Supid  » Lihata supid

Küüslaugumaitseline borš lehttainast kaane all

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: 100 rooga Autor: Angeelika Kang
Paks ja tummine küüslaugumaitseline hapukapsaborš, mis on peidus lehttainast kaane all, annab külmal talvepäeval korralikult sooja. Muidugi võid supi valmistada ka ilma lehttainakaaneta.
Kogus: 6 portsjonit
Sulata potis või. Lisa õli, viilutatud sibul, riivitud peet ja porgand ning kuumuta 5 minutit. Lisa riivitud kartul ja kuumuta veel veidi. Lisa hapukapsas, puljong, loorber, terapipar ja suhkur ning keeda, kuni kartul ja peet on pehmed. Maitsesta sidrunimahla ning hakitud küüslaugu ja peterselliga. Kuumuta ahi 225°C-ni. Tõsta supp kuumakindlatesse ahjuvormidesse. Rulli tainas laiali. Kata vormid lehttainast kaanega, pintselda pealt veega ja küpseta ahjus 10 minutit. Retsept on mõeldud kuuele inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa