Supid  » Lihata supid

Karulaugupüreesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Karulauk ja küüslauk.
Karulaugupüreesupp röstitud saiakuubikutega.
Kogus: 1 portsjon
Hautage kooritud ja peeneks hakitud šalottsibulaid 1 sl võis, kuni need muutuvad klaasjaks. Lisage kooritud ja riivitud kartul. Valage peale puljong ja vein ning laske umbes 15 minutit keeda. Vahepeal kuumutage pannil ülejäänud või. Lõigake sai kuubikuteks ja röstige võis kuldpruuniks, asetage köögipaberile nõrguma. Peske karulaugulehed, tupsutage kuivaks, hakkige jämedalt ja lisage supile. Kuumutage segades lühikest aega. Seejärel püreerige supp mikseriga ja maitsestage soola ning pipraga. Serveerige praetud saiakuubikute ja karulauguribade või -õitega ülepuistatult. Supi maitse on parem, kui šalottsibulaid hautada koos 50 g läbikasvanud peki kuubikutega. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa