Supid  » Püreesupid

Vürtsine juurvilja-läätsesupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Kodukiri Autor: Pille Enden
Tummine toitev supp on meeldivalt vürtsikas ja juurviljadest veidi magus. Toorjuust mahendab maitset ja teeb supi kreemjaks. Selle asemel võib aga ka lihtsalt puljongihulka suurendada.
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 4 portsjonit
1. Koori ja haki sibulad, bataadid, porgandid ja pastinaagid. Poolita tšilli, eemalda seemned, haki. Kuumuta sibulad potipõhjas õlis pehmeks.

2. Lisa juurviljad ja pruunista, siis tšilli ja köömned ning kuumuta läbi. Pane juurde läätsed ja puljong. Kuumuta keemiseni, alanda kuumust ja hauta 25 minutit, kuni köögiviljad on pehmed.

3. Lisa toorjuust ja püreesta. Maitsesta ja kuumuta uuesti keemiseni.
Serveeri jogurti ja hakitud koriandrilehtedega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa