Supid  » Püreesupid

Karulaugu-sibulasupp

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Karulauk ja küüslauk.
Püreeritud karulaugu-sibulasupile võib lisada suitsuforelli või vinnutaud loomaliha.
Kogus: 1 portsjon
Peske karulaugulehed, tupsutage kuivaks ja lõigake peenteks ribadeks. Peske ja puhastage karulaugusibulad. Koorige šalottsibulad ning lõigake need ja karulaugusibulad väikesteks tükkideks. Kuumutage või potis, hautage selles karulaugu- ja šalottsibulad, valage juurde puljong ja laske keskmisel kuumusel umbes 8 minutit keeda. Lisage karulaugulehed, kuumutage veel lühikest aega ja püreerige mikseriga. Lisage koor ja maitsestage supp soola ning pipraga. Tõstke taldrikutesse ja serveerige vähese créme fraiche´ga garneeritult. Supile võib lisada 80 g ribadeks lõigatud suitsuforelli või vinnutatud loomaliha ( basturma ). Sel juhul võib créme fraiche ära jätta. Retsept on mõeldud neljale inimesele.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa