Supid  » Püreesupid

Köögiviljapüreesupp

Keskmine hinne: 3.5
Kogus: 1 portsjon
2 keskmist porgandit
100 g sellerit
2 suuremat kartuli
1 sibul
4 dl köögiviljapuljongit
1 tl paprikapulbrit
1 sl estragoni või basiilikut
4 dl piima
soola, suhkrut
Kaunistamiseks maitserohelist

Koori ja tükelda köögiviljad. Püreesuppide puhul ei ole oluline köögiviljade tükeldus, kuna hiljem kõik toiduained püreeritakse.
Lisa köögiviljad keevasse puljongisse, kuhu on lisatud paprikapulber. Keeda senikaua kuni kõik köögiviljad on pehmed. Püreeri saumiksri abil. Kui sul pole saumiksit, siis aja köögiviljad läbi sõela.
Maitsesta estragoniga. Lisa piim ning kuumuta. Maitsesta soola ja vähese suhkruga. Serveerimisel raputa supile kas tilli või rohelist sibulat.
PS! Võid supile lisada toorjuustu või/ja vahukoort.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa