Suupisted

Itaalia maitsetega immutatud sai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Võileivaraamat Autor: Maire Suitsu
Mõnus sai, mida külmkappi varuks valmis teha, kui rannast tulles kõht tühi.
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 4 portsjonit
Lõika saialt suure noaga 3 cm ulatuses pealmine pool. Õõnesta nii alumisest kui ülemisest poolest osa pehmet sisu välja, jättes järele 2 cm paksuse kihi. Kata nii põhja kui kaane sisepind pestokastmega. Kasta tomatid keeva vette, tõmba koor maha ja lõika viiludeks. Viiluta ka kurk ja oliivid. Lao kõik ained kihtidena saia sisse, alustades ja lõpetades juustuga. Tomatile ja kurgile võid raputada veidi soolapipart. Ära muretse, kui täidis kerkib alumise poole servadest kõrgemale, sest ka kaas on seest tühjaks õõnestatud. Aseta kaas paigale ja suru käega allapoole. Paki päts toidukilesse, tõmmates selle võimalikult pingule. Hoia järgmise päevani külmas. Serveerimisel lõika piklik päts terava hambulise noaga paksudeks viiludeks, ümmargune aga sektoriteks.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa