Suupisted

Kahe täidisega näkileivarullid

Keskmine hinne: 2.75 Allikas: Võilievaraamat Autor: Maire Suitsu
Krehvtise ja mahlase täidisega ampsud.
Valmistusaeg: 20-40 min

Valmistamisaeg + 2 tundi külmikus.

Kogus: 4 portsjonit
1. Valmista täidised, jättes esialgu singitäidisest murulaugu välja. Kasta näkileivad üleni piimasse ja lao üksteise kõrvale lõikelauale, sile pool all. Määri täidis ühtlaselt leibadele, kata need koos lõikelauaga korralikult toidukilega ja pane 30 minutiks külmkappi pehmenema.

2. Raputa singitäidisele peenestatud murulauku. Keera näkileivad rulli, aseta puhtale vaagnale või lõikelauale tihedalt üksteise kõrvale. Paki uuesti kilesse ja pane paariks tunniks külma. Lõika rullid esiteks 5 cm pikkusteks juppideks ja poolita need seejärel diagonaalselt.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
kayreka 10.sept 2013 13:25
Need täidised sobivad nii võileivatordi valmistamiseks kui ka lavazzirullide vahele samuti tortillade täiteks. Proovige minu pere küll sööb ja kiidab.
Piret 09.sept 2013 13:54
Aga kui panna selliseid täidiseid hoopis soolase pannkoogi rulli? :)
kris 12.apr 2013 12:07
mina kastan nad sooja puljongisse ja annab rullida ilust! ;)
lu 07.sept 2012 17:27
Üli-üli-vastikud ! Näkileivast hakkas kahju, mida oleksin justkui vägistatud. Ilusad näevad välja, kuid näkileib jääb nii nätske ja eemaletõukav, nagu sööks saapataldu. Maitse on normaalne, kuid suus on tekstuur nagu saapatallal. Keegi ei tahnud neid.
Rix 02.sept 2012 19:21
Väga segane valmistamisinstrukt-
sioon.
Six 17.aug 2012 11:27
Jep , eile kui neid meisterdasin tänase peolaua tarbeks mõtleisn et nii vist käibki :D Aga kui rulli keerasin lagunesid osad leivad veidi, kui tikuga kinni panna sisi pole vast väga hullu ?
Siiri Kirikal 17.aug 2012 08:35
Six: Kuna näkileivad on piimaga immutatud, on neid raske tõsta nii, et need ära ei laguneks. Siin on lõikelaua all mõeldud mistahes alust, millega neid külmikusse veidi tahenema panna.
Six 16.aug 2012 16:23
Ma ei saa sellest lausest aru et " Määri täidis ühtlaselt leibadele, kata need koos lõikelauaga korralikult toidukilega ja pane 30 minutiks külmkappi pehmenema. " mismõttes ? :D
maiki 20.juuni 2012 18:24
Minul need välja ei tulnud!
uti 15.juuni 2012 10:28
Li, sul on 5 cm täidisega toru, millele sa umbes 2,5 cm kohal asetad noa mitte risti toruga, vaid viltu. Tulebki toru, kus üks ots on viltu.
Li 08.juuni 2012 23:04
Selles viimasest lausest küll aru ei saa :S näkileib on ristküliku kujuline, kui täidise vahele panen ja kokku rullin ja pooleks lõikan, siis mismoodi veel diagonaalselt poolitada 5 cm juppi???
birte 11.mai 2012 16:11
Kas need on tehtud paksemate näkileibadega ja mispidi need kokku rullitakse?
Ann 29.märts 2012 18:13
Proovisin mõlema lisandiga. Väga maitsvad :)
Pühapäeva köögikata 01.märts 2012 14:09
Olen korduvalt külalisi nendega kostitanud, kaovad esimesena laualt. :) Mann, kui rullid lagunema kipuvad soovitan kasutada hambatikke. Nendega saab need mõnusalt kokku kinnitada.:)
rull 02.veeb 2012 10:43
Enamus näkileibasid tahab seista tunni vähemalt enne kui pehmenevad.
mummu 01.veeb 2012 20:01
Väga huvitav proovin:Y
mann 02.jaan 2012 12:27
ma ei oska:N:(:T
1