Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Soolatud riisikad slaavi moodi

Suupisted

Soolatud riisikad slaavi moodi

Parimad kodused toidud
PrindiSoovita sõbrale
Soolatud riisikad pipra, tilliõisikute ja küüslauguga.
Retsept
3 l riisikad
1.5 dl jäme sool
4 tk küüslauguküüs
6 tk tilliõisik
10 tk must terapipar
Puhasta seened ja pane need rohkesse keevasse vette. Keeda neid heal kuumusel ilma kaaneta 5-6 minutit. Vala vesi ära ning jahuta seened külma veega. Nõruta seened ja pigista jaokaupa käte vahel kuivaks. Kontrolli, et seeni oleks liitri jagu. Lao seened, sool, kooritud ja poolitatud küüslauguküüned ning tilliõisikud ja pipraterad kihiti klaaspurki või plastnõusse. Pane seente peale väike taldrik ning sellele raskus. Soolast tekkiv soolvesi peaks seened katma. Hoia soolaseeni kinnikaetuna külmas. Enne kasutamist leota seeni mitu tundi külmas vees. Maitstes saad kõige paremini aru, millal need on parajalt soolased.

Uued retseptid

Kreeka läätsesupp

Argitoidud
Kreeka läätsesupp