Suupisted

Lehttainakeerud Parmesani ja seemnetega

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Eesti Naine Autor: Hele-Mai Alamaa
Valmistusaeg: 20-40 min

+ taina ülessulatamise aeg

1. Lase lehttainal rahulikult külmkapis üles sulada. Rulli pisut jahusel pinnal, määri vahele sulatatud võid, lappa kokku, rulli uuesti, puista seemneid, pudista juustu, rulli jälle... Niimoodi mitmed kordi. Lõpuks lõika pulgakesed, südamed või keera ümber telje lipsukesteks.

2. Pealt määri lahtiklopitud munaga ja puista veel seemneid ka.

3. Küpseta 200kraadises ahjus maksimaalselt 10 minutit, aga hoia silm peal, juust kipub kõrbema. Head isutekitajad, kaasahaaramiseks laste klassiõhtule ja supi kõrvale muidugi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Edith Naarits 06.mai 2014 23:47
Hea suupiste.
1