Suupisted

Hakklihastruudel

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Soolane lehttainapirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega riivsai piimaga.
Lase seista u 10 minutit.
Pruunista sibul ja seened, lase veidi jahtuda.
Lisa hakkliha, sool, pipar.
Vormi piklikuks.
Rulli lahti lehttainas.
Puhasta ja tükelda õunad.
Laota taina keskele, pane hakklihatäidis peale.
Keera taina servad kokku.
Pane pirukas plaadile, aseta peekoniribad üle piruka ja määri lahtiklopitud munaga.
Küpseta 200ºC juures u 45 minutit.
Enne küpsetamise lõppu kata struudel vajadusel fooliumiga.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa