Suupisted

Hakklihavorstikesed

Keskmine hinne: 1.97 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Sobivad ahjus praadimiseks või grillimiseks.
Valmistusaeg: üle 60 min

Vorstikeste valmistamiseks kulub aega u 30 minutit + u 60 minutit hoia hakkmassi enne valmistamist külmas

Kogus: 4 portsjonit
Valmistusviis
Sega hakklihale juurde riivitud sibul, purustatud küüslauk, sool, pipar ja sega hästi läbi.
Vormi sõrmejämedused vorstikesed ning hoia neid u 1 tund külmas.
Seejärel pane vorstike pannile, määri pealt õliga ja prae ahjus või grilli.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liivi Reinumäe 28.nov 2013 12:37
Olen proovinud hakkvorstikestele lisada erinevaid maitseaineid näit Wegetat ja lisanud peeneks hakitud suitsupeekonit!Tule-
mus tuli hea! Maitseasi muidugi!
Sonera 06.dets 2011 18:22
Retsept on vanast 1984 a kokaraamatust. Ei ole siis ime et ainukesed maitseained olid sool ja pipar :). Aga teen ka just neidsamu lihtsaid vorstikesi aeg-ajalt. Ja Pritsin need pannile kilekotist (tordikreemi pritsikott, millesse lõikan sõrmejämeduse augu. Nii viitsin neid hästi palju teha;)
Werewolf 04.jaan 2009 19:51
Väga magedaid said selle maitsestuse järgi. Vähe oli nii küüslauku kui ka sibulat ja nõuaks juurde mingit maitseainet veel peale soola-pipra. Ainult ei teagi, millist. Proovisin ka nõnda, et osadele panin sisse kuivatatud musta ploomi, need said küll hulga paremad, kuigi ikkagi on nagu midagi puudu...
paprika 08.aug 2004 21:14
Olen neid vorstikesi juba 15 aastat teinud ning pean tunnistama, et maitsvad on nad nii soojalt kui külmallt. Peamiselt olengi neid külmlaua toiduna pakkunud.
1