Suupisted

Kohupiimasai

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Üks mahlakas sai, kus toidurasv on asendatud kohupiimaga.
Valmistusaeg: üle 60 min

Valmistamisaeg u 15 minutit + u 105 minutit kerkib + u 30 minutit küpseb.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Soojenda vesi 37 kraadini.
Lahusta pärm väheses vees.
Lisa ülejäänud vesi ja kohupiim.
Lisa täisterajahu ja peaaegu kogu nisujahu.
Sõtku ja lase kerkida rätiku all u 45 min.
Võta tainas välja ja sõtku veidi.
Jaga tainas kaheks ja vormi see kas kaheks pikaks või kaheks ümmarguseks saiaks.
Aseta sai küpsetuspaberiga kaetud plaadile.
Tee saiadele mõned sisselõiked.
Lase rätiku all kerkida 20-30 minutit.
Küpseta 200 kraadi juures ahju alumises osas u 30 minutit.
Lase saial resti peal ja rätiku all jahtuda.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Din 12.mai 2012 20:13
Väga lihtne teha ja väga maitsev! Mina lisasin taignale veel kuivatatud basiilikut ja natukene panin suhkrut ka. See retsept jääb raudselt lemmikuks!
1