Uudiskiri Instagram Facebook
 
Suupisted

Juustupirukas

Suupisted

Juustupirukas

Toidutare Rootsi
PrindiSoovita sõbrale
Juustukook kaaviari ja krevettidega.

üle 60 min

70

Retsept
portsjonile
PŌHI:
3 dl jahu
100 g margariini vōi vōid
3 sl külma vett
TÄIDIS:
100 g toorjuustu
1½ dl créme fraiche
1 dl rōōska koort
1 dl Kalle kaaviaripasteeti
4 muna
3 sl hakitud murulauku
KAUNISTUSEKS:
300 g kooritud krevette
50 g punast kaaviari (kalamarja)
tilli
salatilehti
laimiviile
Valmistusviis
PÕHI: Sega jahu rasvainega korralikult läbi ja lisa siis vesi.
Vormi tainast pall ja lase seista jahedas u 30 minutit.
Vajuta tainas u 26 cm läbimõõduga koogivormi ning küpseta 225-kraadises ahjus u 10 minutit.
TÄIDIS: Vahusta toorjuust ja créme fraiche, lisa rõõsk koor, kaaviar, muna ja hakitud murulauk ning sega korralikult.
Täida eelküpsetatud koogipõhi täidisega ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas u 30 minutit.
Valmis kook kaunista salatilehtede, kalamarja, krevettide, laimiviilude ja tillioksakestega.
 

Uued retseptid

Hawaii-pärane lõhepoke

Argitoidud
Hawaii-pärane lõhepoke