Suupisted

Heeringatort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Rootsi Autor: Toidutare
Lihtne ja maitsev heeringatort. Valmistamist näed ka rubriigis "samm-sammult".
Valmistusaeg: 40-60 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Haki sibul, kuumuta kergelt õlis.
Riivi kartul jämeda riiviga.
Pane riivitud kartulid käterätikule ja kuivata (vajuta kergelt).
Pane kartulid kaussi ja lisa sibul, õli, sool ja pipar.
Joonista küpsetuspaberile 3 u 20 cm läbimõõduga ringi, pintselda paber kergelt õliga ja jaota kartulisegu kolme ringi ühesuguse paksusega põhjadeks.
Küpseta 200ºC juures u 35 minutit ahju keskosas kuldkollaseks.
Jahuta.
TÄIDIS: Sega kohupiim, créme fraiche (või hapukoor), hakitud punase sibula, õuna kuubikute, hakitud heeringafilee ja hakitud murulauguga, maitsesta pipra ja(vajadusel soolaga).
Jaota täidis kahele põhjale ja pane tort kokku.
Kaunista heeringafilee, keedetud munalõikude, kalamarja ja murulauguga.
 
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa