Suupisted

Kapsapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Terviseleht 46/99 Autor: Annely
Maitsev küpsetis
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pärm vedeldatakse käesoojas piimas.
Lisatakse kõik teised ained, viimasena õli.
Taigen sõtkutakse ja lastakse kerkida.
Kapsas lõigatakse ribadeks, hautatakse vähese õliga, maitsestatakse.
Jahtunult segatakse juurde muna.
Pool tainast kallatakse plaadile, mis kaetud küpsetuspaberiga.
Tainas silutakse märja käega ja kaetakse täidisega.
Nüüd asetatakse peale kätega silendatud ülejäänud taignatükikesed osade kaupa, kuni plaat korralikult kaetud.
Määrida võiks pealt ka munaga ja riputiseks seesamiseemneid.
Küpsetatakse 240 kraadi C juures u 30 min.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa