Suupisted

Spinati-fetapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Maire Suitsu Autor: Toidutare
Lahtine pirukas
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sulata spinat sõelal.
Vooderda suur madal pirukavorm taignaga, laota sellele täielikult kuivaks pigistatud spinat.
Puista peale pisikesteks kuubikuteks lõigatud feta või sõrmedega pudendatud fetaki.
Klopi munad lahti, lisa piim ja maitseained ning nirista segu täidiseainete peale.
Küpseta 200 °C juures 35-40 minutit, serveeri toatemperatuurile jahtunult.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jordan 15.mai 2010 12:08
ma ostsin seda poest ja hakkas nii meeldima et tahtsin teha seda pirukat 5
Kristiina 11.aug 2009 17:14
Tõeliselt maitsev pirukas. Mõnikord lisan fetakile ka natuke hallitusjuust ja lisaks 1-2 muna, et sisu paksem tuleks.
aredhel 18.juuli 2005 19:46
Mulle maitses nii enam-vähem, aga kõht pärast pool ööd valutas. Minu perele see aga üldse ei meeldinud, võib olla panin ka pisut liiga palju sibulapulbrit, pole kuigi palju kogemusi selliste toitudega veel
1