Suupisted

Lõhe/singišarlott

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pereköök
Lõhe- või singitäidisega munarullist valmistatud šarlott. Valmistada tuleb eelmisel päeval.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Tee valmis munarull.
Pane želatiinilehed külma vette likku.
Lahusta need kuumas veetilgas ning lase hetke jahtuda.
Tükelda külmsuitsulõhe.
Sega hapukoor tükeldatud lõhe, porru ja tilliga.
Maitsesta sidrunimahla ja sidrunipipraga.
Lisa nii želatiin kui ka vahustatud koor.
Lõika munarull viiludeks.
Vooderda ümmargune kauss toidukilega ja kata see omakorda munarulliviiludega.
Vala täidis kaussi ja kata pealt veel kord munarulliviiludega.
Kui sa tahad šarlotti teha topeltkoguse, tee see kõrgemasse kaussi ja pane täidise vahele mõned munarulliviilud tugikorrusteks.
Kata pealt kilega ja jäta soovitavalt üle öö külma.
Vahetult enne serveerimist kummuta šarlott taldrikule, kaunista lõherooside ja tilliokstega.
Singišarlotti valmista täpselt samamoodi nagu lõhešarlotti.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
geith 29.nov 2007 19:46
sama küsimus tekkis mulgi.... tundub hea asi aga ei tea mis see muna rull on....
tuulemari 22.apr 2005 19:10
kes on munarull? rullbiskviit? ja mida tähendab 1 munarull? aga asi ise võib küll hea olla...
1