Suupisted

Arancini (riisipallid)

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Itaalia köök
Rohkes rasvas praetud hakklihatäidisga riisipallid. See on eriline soe suupiste, mida pakutakse väikestes jaamades käru pealt ja süüakse paberituutust. Retsepti ainetest saab 8 riisipalli.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Riis keeta ja kurnata.
Lisada 2 lahtiklopitud muna.
Hakkliha pruunistada õlis.
Segada juustu, hakitud keedetud munade ja petersellilehtedega.
Maitsestada soolaga.
Võtta märja käega riisi, vajutada peos lamedaks ja panna keskele lihasegu.
Veeretada palliks.
Praadida rohkes õlis kergelt pruuniks.
Koduses miljöös on mõnus süüa neid tomatikastmega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Pille-Riin 20.juuli 2015 19:15
Peaks olema ümarateraline pudru või risoto riis. See on kleepuv. Kurnama ei peaks, sest mass peab kleepuma. Väga maitsev. Sisse võib panna mozarellat rohkem ja pealt võib paneerida. Fritüür on tetetulnud :)
Kersti 17.juuni 2009 19:51
tegelikult itaalia retseptides õeldakse on vaja kõigepealt täiesti tavaline risotto teha, siis kui see on jahtunud segada sisse muna, et ta kenasti kokku jääks. siis alles teha pallid, vajutada auk sisse ja täidiseks võite panna seda mida ise soovite- sinki, liha, juustu jne
Moorits 25.märts 2007 18:00
Riisi ikka harilikult peale keetmist pestakse ka, siis kurnataksegi. Nii arvan mina.
Mrs M 06.juuni 2006 04:12
natuke segaduses. kuidas sa seda riisi siis kyll kurnad???? kui riis keedetud, siis ei j22 kyll 6ige riisi keetmise juures yhte tilka ka vett.
1