Suupisted

Friteeritud krabipulgad

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Targu talita - Sirje Rekkor
Karriga maitsestatud krabipulgad
Valmistusaeg: kuni 20 min
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega jahu ja munad ning maitsesta soola ja karripulbriga.
Pidevalt segades lisa nii palju õlut, et moodustuks hapukooretaoline tainas.
Kuumuta õli paksupõhjalises keedunõus vähemalt 180C -ni.
Külmkapis aeglaselt sulatatud makrapulgad kasta tainasse ja seejärel friteeri õlis helepruuniks.
Tõsta sõelaga köögipaberile nõrguma.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Liivi 01.märts 2015 10:11
VABANDUST SEAL OLI 60 ML ÕLUT
Liivi 01.märts 2015 10:10
Umbes sama retsept oli internetis aga seal oli 6 ml õlut,tegi eile 6 dl-ga ja sinna kulub kindlasti rohkem kui 200g nisujahu:)
Kätlin 27.mai 2011 22:21
Lisasin taignale tavalise curry asemel Thai red curryt ja veidi Cayennei pipart. Mõnusalt vürtsine ja krõbe:P
Malle Karakull 19.mai 2005 16:39
Loomulikult paneeritult... maitsev
1