Suupisted

Seene-sibulapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Eesti Autor: Toidutare
Seene-sibulapirukas kaerahelvestega
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sega pehme või ja riivitud porgand.
Lisa omavahel segatud neljaviljahelbed, jahu, küpsetuspulber ja sool.
Sega ühtlaseks taignaks.
Suru taigen võitatud pirukavormi põhja ja äärtele.
Küpseta 225º C juures 10 minutit.
Lõika sibul ratasteks, haki seened ja hauta õlis pehmeks.
Sega kausis muna, piim, juust ja maitseained.
Lisa seene- sibulamass.
Kalla täidis põhjale ja küpseta 200º C juures 20-25 minutit.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
Siiri 22.juuli 2012 12:58
Väga hea pirukas, soovitan väga. Parem teha kohe kaks portsu, saab kiiresti otsa.
1