Suupisted

Sinepitort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Sinepiga ülemääritud, tomatitega ja juustuga ning muna-kooreseguga kaetud lahtine pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahust, margariinist, soolast ja vähesest veest sõtkuda pehme tainas. 
Tainas tõsta 20 cm läbimõõduga võiga määritud küpsetusvormi ja vormida ümberringi 1-1,5 cm kõrgune tainaserv.
Tordipõhja küpsetada 200° C juures umbes 15 minutit ja lasta siis maha jahtuda.
Jahtunud tordipõhi määrida sinepiga, katta poolekslõigatud tomatitega.
Tomatite vahele puistata riivjuust.
Munakollased hõõruda soola ja rõõsa koorega lahti ning valada tomatite peale.
Küpsetada 140° juures umbes pool tundi.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa