Suupisted

Porrupirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Porru-juustukattega lahtine pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahu hakkida võiga sõmeraks, lisada maitseained ja alkohol, sõtkuda kähku tainaks.
Kui tainas on liiga kuiv, võib lisada 1 munakollase.
Tainas tõsta tunniks ajaks külma.
Porru lõigata ratasteks ja hautada võis poolpehmeks.
Tainas rullida ja tõsta lahtikäiva vormi põhja ning vormida ümberringi väike servake.
Tainas torkida kahvliga läbi ja küpsetada keskmises kuumuses 10 minutit.
Nüüd laotada pirukapõhjale porrurattad ja puistata peale riivitud juust.
Pirukat küpsetada, kuni juust muutub kuldkollaseks (mitte pruuniks!).
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa