Suupisted

Porrutort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Lahtine porru-muna-koore-singikattega pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Sõtkuda valmis sile tainas ja tõsta tunniks ajaks jahedasse kohta. Porrud lõigata 1 cm paksusteks ratasteks, korralikult pesta, soolvees 3-5 minutit keeta ja tõsta sõelale nõrguma. Singipekk tükeldada, praadia. Koor vahustada, kloppida sisse munad ning vähese soola, pipra ja estragoniga maitsestada. Tainas rullida, tõsta lahtikäiva vormi põhja ja vormida ümberringi tainaserv. Porrurattad laotada tainale, valada sellele koore-munasegu, tippida peale praetud singitükikesed. Küpsetada 200° juures 30-40 minutit.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa