Suupisted

Tomatipirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Tomati-sibulakattega lahtine pärmitainapõhjaga plaadipirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahust, margariinist, soolast, leigest piimast ja pärmist segada pehme tainas, lasta kerkida. Kerkinud pärmitainas rullida ja tõsta rasvainega määritud ahjuplaadile, lasta veidi kerkida. Singikuubikud praadida margariiniga, lisada hakitud sibulad, hautada ja laotada taina peale. Sibulate peale seada tomatilõigud ja raputada üle petersellilehtedega. Munad lahti lüüa, lisada sool (soovi korral ka riivitud muskaatpähklit) ja riivitud sai. Segu valada pirukakattele. Küpsetada keskmise kuumusega ahjus. Ahjustvõetud kuumale pirukale puistata kohe peale riivitud juust.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa