Suupisted

Meieri tort

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad 1995
Tomati-juustu-kohupiimakattega lahtine pirukas.
Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Jahust, küpsetuspulbrist, margariinist, maitseainetest ja piimast sõtkuda tainas, tõsta lahtikäivasse koogivormi ja vormida ümberringi korralik tainaserv. Kate: margariin pruunistada ja jahutada. Kohupiim segada piima-tärklisesegu, margariini, soola ja köömnetega. Segu tõsta vormi taina peale, siluda, katta tomati- ning juustulõikudega. munad hõõruda lahti, segada hapukoorega ja valada vormi. Küpsetada umbes tund aega keskmise kuumusega ahjus, vältides tugevat pealtkuumust (vajaduse korral katta fooliumiga). Valmis pirukas kaunistada hakitud maitserohelisega.
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa