Suupisted

Feta-köögiviljapirukas

Keskmine hinne: 3.5 Allikas: Pirukad
Hõrgu ja erksa maitsega eelroog, aga näiteks koos broilerisalatiga saab sellest ka toitva põhiroa.
Valmistusaeg:

Ahjus küpseb umbes 35 minutit + taina ja täidise valmistamine.

Kogus: 1 portsjon
Valmistusviis
Pane kõik taignasse minevad kuivained kaussi ja sega ära.
Näpi toasoe või jahusegusse, nii et saad ühtlase segu.
Lisa vesi ja sõtku taigen ühtlaseks.
Võta 28 cm läbimõõduga vorm, määri seest võiga ning suru taigen selle põhjale ja külgedele.
Haki sibul ja paprika ning hauta võis pehmeks.
Sega külmutatud juurviljasegu hautatud kuuma paprika ja sibulaga.
Maitsesta segu ürdisoola, pune ja musta pipraga.
Laota vormi pirukapõhjale.
Murenda fetajuust ja puista köögiviljatäidisele.
Sega munad rõõsa koorega ja kalla segu täidisele.
Küpseta pirukat umbes 35 minutit 200° juures ahjus.
 
MINU HINNE
KOMMENTAARID
Lisa kommentaar
Nimi:
Sisu:
Lisa
jeke 08.märts 2006 17:39
Tõeliselt maitsev!Ainult mina sulatasin feta juustu koore sees ära.
1